Saltar apartados

Informació general

El Programa Interuniversitari de Doctorat en Filosofia (coordinat per la Universitat de Múrcia) ofereix una formació avançada en recerca filosòfica, que culmina amb l'elaboració i defensa d'una Tesi doctoral. 

És un Programa desenvolupat per sis universitats espanyoles (Universitat d'Alacant; Universitat d'Almeria; Universitat de Castella-la Manxa; Universitat de la Llacuna; Universitat de Saragossa i Universitat de Múrcia) que han signat una aliança estratègica amb la finalitat d'agregar professors i investigadors al voltant d'equips de recerca i Projectes amb major impacte i excel·lència. 

De fet, els seus 48 investigadors doctors (12 Catedràtics, 31 Titulars i 5 Professors Contractats Doctors) representen una massa crítica rellevant dins del camp filosòfic espanyol. 

Agrupats en quatre equips solvents, ofereixen 29 línies de recerca, avalades amb projectes de recerca nacionals i internacionals actius, que permeten al doctorant realitzar els seus estudis en un entorn de treball dinàmic i enriquidor, amb freqüent organització de seminaris, jornades i congressos en els quals és habitual la presència de convidats de primer nivell nacional i internacional.

Existeixen, d'altra banda, llaços sòlids i convenis amb institucions europees i americanes (62 investigadors estrangers participen com a col·laboradors en el Programa), la qual cosa facilita l'accés dels estudiants a estades de formació complementàries en universitats i centres de recerca internacionals.

En suma, el Doctorat Interuniversitari en Filosofia proporciona excel·lents condicions per a aquells que desitgen culminar la seua formació filosòfica amb el títol de Doctor, però també per a aquells estudiants d'altres àrees de coneixement que vulguen aportar a la seua formació una perspectiva filosòfica. 

+ info del Programa (línies de recerca, complements formatius, perfil d'ingrés i criteris d'admissió): https://www.um.es/web/eidum/contenido/estudios/doctorados/filosofia

Coordinadora del programa en la Universitat d'Alacant: Elena Nájera elena.najera@ua.es

Nombre de places oferides en la UA per al curs 2018/19: 2 (línies 5. Filosofia contemporània i 21. Filosofia i Gènere) 

Filosofia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464